Meistä

Olemme kansainvälisillä rahapelimarkkinoilla toimiva riippumaton ja vastuullinen rahapelikehittäjä. Kohdemarkkinoillamme olemme tunnettuja peliemme laadusta, audiovisuaalisesta vaikuttavuudesta sekä uniikeista pelikokemuksista.

Air Dicen tarina alkoi jo vuonna 2003. Yhtiön omistajilla on yli 20 vuoden kokemus ja kaikki omistajat ovat myös yhtiön työntekijöitä. Olemme aina tähdänneet vakaaseen kasvuun ilman tarpeetonta riskinottoa ja pitäen arvoistamme kiinni. Vuonna 2020 konsernin liikevaihto ylittää €3.5M ja henkilöstömme lukumäärä kasvaa yli kahdenkymmenen. Liiketoimintamme on voitollista, kansainvälistä ja sopivasti kasvavaa.

Intohimomme on tehdä loistavia ja laadukkaita rahapelejä. Olemme monen asiakkaamme ykköstuottaja, mutta tiedämme pystyvämme vieläkin parempaan. Uskomme vahvasti ketteriin työtapoihin ja iteroiviin menetelmiin, ja siihen että pienet ja itseohjautuvat, asiantuntijoista koostuvat tiimimme luovat parhaat pelit.

Matalahierarkinen työyhteisömme takaa nopeat käännökset ja päätökset. Me emme pidä yhtäkään turhaa palaveria, vaan mieluummin kommunikoimme suoraan. Uskomme parhaiden ideoiden syntyvän ympäristössä, jossa ihmiset voivat esittää niitä avoimesti, rohkeasti ja vapaasti.

Välitämme työntekijöistä, ja osaamme ottaa rennosti ja pitää hauskaa. Järjestämme halukkaille yksityisnäytöksiä elokuvateattereissa, lähdemme pelihalliin ja järjestämme lautapeli-iltoja toimistolla. Kaikille työntekijöillemme on tarjolla Urheiluhallien palvelut, mukaan lukien kuntosalit, personal trainerit, uimahallit ja tenniskentät. Työterveydestämme huolehtii Terveystalo.

Viihtyisä toimistomme sijaitsee Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työskentelemme viherkasvien keskellä avokonttorissa. Meillä on myös muutama eri kokoinen hiljainen työpiste, missä voit joko pitää ex tempore palaverin tai sitten keskittyä hetken tehtäviisi yksin. Otamme henkilökohtaiset toiveet työssäviihtymiseesi vakavasti.

Tuleeko sinusta seuraava asiantuntijamme?